• banner2

START FORRETNING AV FOTOBODEN

Siden 2016 har fotobokser blitt et must-have til fester, bryllup, feiringer og mer.Formen for fotoboksmaskin gir også mer mangfold med veksten i etterspørselen.Enten det er en klassisk speilfotoboks eller den nå populære 360-graders spinnende videoboksen, kan den gjøre en hverdagslig fest mer livlig og spennende.

Ut fra markedsforhold er leieprisene på ulike typer fotobokser forskjellige.Generelt sett er prisen for å leie en fotoboks 200 til 300 amerikanske dollar i timen, det vil si at etter 4 til 5 arrangementer kan du betale tilbake kostnadene og få ren inntekt i de påfølgende arrangementene.

START FORRETNING AV FOTOBODEN

Og hva TOPS kan tilby:
● Trespeilfotoboks
● Rund Magic Mirror Booth
● Flash Mirror Photo Booth
● Open Air 15,6" messe
● Stativ til iPad-stand
● Annonser iPad Booth Stand
● Bluetooth Automatic 360 Video Booth
● Manuell Drive 360 ​​Video Booth

Hvordan fotobokser kan endre ulike virksomheter

Fotobokser er morsomme, men de er egnet for visse steder og anledninger.Fotobokser er ofte forbundet med bryllup, konserter og den sjeldne stasjonen på et supermarked eller fornøyelsespark.
Selv om du kan forvente å finne en fotoboks på disse stedene, ser det ut til å være en mengde andre alternativer som nesten alle individer ikke engang ville vurdere.Du vil se at alle kan bruke fotobokser som en bedriftsmarkedsføringsteknikk hvis du utvider horisonten til de mange mulighetene.
De beste stedene å etablere en fotoboks er ofte situasjoner der kunder allerede ønsker å ta bilder.Hvem vil vel ikke ta bilder med de vakre skapningene de ser i en dyrepark eller et akvarium?

Alt i alt, uansett om du planlegger å dedikere deg til å prøve ut en ny bransjejobb, eller ønsker å bruke helgene til å legge til litt ekstra familieinntekt, er en fotoboksbedrift et forsøk verdt å vurdere.Hvis du er interessert i fotoboksvirksomhet, vennligst kontakt oss og vi vil prøve vårt beste for å hjelpe deg.

 


Innleggstid: Jul-01-2022