• banner2

Øk fotovirksomheten din med Chengdu Tuopu Technologys stativhus

6547074bb689deddf8333a35161deda

Etablert i 2016, Chengdu Tuopu Technology Co., Ltd. er et blomstrende selskap innen fotoindustrien.I samsvar med forpliktelsen til å forfølge fortreffelighet, integrerer vi FoU, produksjon og salg for å gi kundene de beste produktene.Vi spesialiserer oss på speilfotobokser og infrarøde berøringsrammer, og har blitt en ledende leverandør av speilfotobokser i Kina.

 

 

Et av våre stjerneprodukter erBooth Shell med stativ, en allsidig enhet som forbedrer mulighetene til fotograferingsvirksomheten din, spesielt på iPad-skjermer.Produktet støtter iPads i forskjellige størrelser som 9,7", 10,5", 11", og 12,9", og har et bredere bruksområde.Det er også et iPad-stativ på lager for 12,9"-størrelsen. La oss si at du trenger en annen skjermstørrelse. I så fall kan vi produsere etter din spesifikasjon innen en uke.

 

Booth Shell med stativ er perfekt for moderne virksomheter, spesielt utleie av fotobokser, messer og arrangementer.Produktets kompakte design kombinert med et justerbart stativ gir stabilitet og fleksibilitet under fotograferingen.Stativet sørger også for at fotoboksen forblir solid gjennom hele arrangementet, noe som sikrer at utleievirksomheten til fotoboksen går sømløst.Booth Shell med stativ er også enkel å installere, og sparer deg for tid og penger samtidig som det gir kundene dine en profesjonell og avansert opplevelse.

 

Booth Shell med stativer et must for enhver utleievirksomhet for fotografiutstyr.Produktet vårt henvender seg til Google B-end-kunder som leter etter en pålitelig, profesjonell og rimelig løsning for leie av fotoboks.Våre 5 % SEO-søkeord, Booth Shell med Tripod og dets synonymer sikrer at vi er på linje med Googles SEO-promoteringslogikk.Våre standkabinetter med stativ er et flott tillegg til din leie av fotoutstyr, og gir kundene dine en morsom, interaktiv og profesjonell fotoopplevelse på ditt arrangement eller messe.

 

Hos Chengdu Tops Technology Co., Ltd., garanterer vi å tilby produkter av høyeste kvalitet som oppfyller alle våre kunders behov.Vårt Booth Shell med stativ er intet unntak, og vi er stolte av å tilby et av de mest allsidige og pålitelige fotoutstyrene i bransjen.Produktets kompatibilitet med forskjellige iPad-skjermstørrelser, kombinert med dets kompakte design, gjør det til det perfekte tillegget til enhver fotograferingsbedrift.Ta kontakt med oss ​​i dag for å ta din fotografivirksomhet til neste nivå med vår standkabinett med stativ!


Innleggstid: 13. juni 2023